ZONGULDAK KOZLU İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL GÜVENLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI

2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL GÜVENLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI

        08 Eylül Cuma günü Kaymakamımız Ahmet KARAKAYA başkanlığında Kaymakamlığımız toplantı salonunda2017 – 2018 eğitim öğretim yılının huzur ve güven içerisinde geçirilmesi amacıyla toplantı yapıldı.

        Okullarımızda güvenliğin sağlanması, uyuşturucu ve uyarıcı maddelerle mücadele ile öğrencilerimizin öğrenci servisleri ile güvenli bir şekilde taşınması, okul güvenlik kameralarının tamamlanması ve Kent Güvenlik Yönetim Sistemine Entegrasyonu konularının görüşüldüğü toplantıya Kozlu Belediye Başkanı Kerim YILMAZ, İlçe Jandarma Komutanı J.Bçvş.  Resul KOVAN, İlçe Emniyet Müdürü Nihat ÇOLAKBAY, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mansur GÖK,  Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Akif BAŞDAĞ, İlçemiz Mahalle ve Köy Muhtarları, Okul Müdürleri, Okul Aile Birlikleri Temsilcileri katıldı.

        Kaymakamımız Ahmet KARAKAYA toplantıda yaptığı açılış konuşmasında  2017-2018 eğitim-öğretim yılının hepimize hayırlı olmasını diliyorum. Ülkemiz genelinde aynı anda başlayacak olan bu toplantıya, eğitime verdiğimiz önem doğrultusunda toplantımızın verimli bir şekilde yapılmasını diliyorum. İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman SOYLU’nun hassas davranmaları sıkıntılı olan okulların okul güvenliklerinin sağlanması, kamera sistemlerinin düzenlenmesi konusunda gerekli titiz davranışlarının olduğunu, okullarda velilerimiz ve çocuklarımız için sorun olabilecek tüm konuların konuşulacağı bir toplantı olacağını belirtti.

        Toplantıda gündemi oluşturan Taşımalı eğitim, okul giriş – çıkış saatleri, zararlı alışkanlıklardan korunma, kantin ve zararlı madde satışları, okul nöbet işlemleri, emniyetle işbirliği, veli toplantıları ve ziyaretleri, okul müdürleri ve öğretmenlere uzmanlarca seminer verilmesi, okul disiplin kurulları ve okul çevresi ve güvenliği konuları değerlendirilerek okul müdürleri, okul aile birliği başkanları ve muhtarlarımızla görüş alışverişinde bulunuldu.


11-09-201711-09-201711-09-201711-09-201711-09-2017

Kozlu Hükümet Konağı Kat3 Kozlu / ZONGULDAK - 0 372 210 05 50

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.